Goede voortgang van de Stitch Along van Janet Brandt

Het is alweer zondag en ik heb vanochtend lekker gewerkt aan de Stitch Along (SAL) van Janet Brandt.
Janet heeft zelf ook een update op haar website geplaatst. Zij borduurt ook gedeeltes van de achtergrond. Ik wacht daar even mee totdat het Soluvlies weg is en ik beter het geheel kan zien. Het kan dan ook gebeuren dat ik het gewoon zo laat. Ik hou het spannend, ook voor mezelf.

voortgang van Janet Brandt

voortgang van Janet Brandt

Het is grappig om te zien dat we beiden een andere werkvolgorde hebben. Ik kan natuurlijk niet in haar hoofd kijken, maar ik ben rechtsonder begonnen tot ongeveer de helft en dan linksonder verder. Maar bovenaan heb ik ook al kleine motiefjes gedaan. Dat gebeurt bijvoorbeeld als er een stukje draad over is. Dan vind ik het namelijk handiger om dat even ‘op’ te borduren.
Voor mij is er nog een extra reden om een andere werkvolgorde aan te houden. Zo laat ik me minder door haar keuzes beïnvloeden en volg ik meer mijn eigen weg. Al blijft de sfeer wel hetzelfde, ook al door hetzelfde patroon dat een folkore feel heeft. En soms heeft ze hele leuke oplossingen…..

mijn voortgang

mijn voortgang

linkeronderkant

linkeronderkant

Ik heb de neiging om, nu de onderkant eigenlijk klaar is, het soluvlies er al gedeeltelijk af te halen. Zal ik …….
Wordt vervolgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *