In week 10, 11, 12 en 13 binnen de TAST challenge zijn de volgende steken aan de orde gekomen.
De rijgsteek. Ik heb variaties in Holbeinsteek (dubbele rijgsteek) en doorstoppen uitgeprobeerd. En een heuse ‘stop’ gemaakt.

Rijgsteek met variaties

Rijgsteek met variaties

Spinnen (whipped wheel). Soms is het moeilijk een goede vertaling in het Nederlands te vinden van de Engelse borduursteken. Ik heb hier gevarieerd met het aantal en de lengte van de benen. Het garen is perlé 8 in een verlopende kleur.

Whipped wheel - TAST

Whipped wheel – TAST

Gedraaide kettingsteek (barred chainstitch). Deze heb ik in allerlei soorten groen garen gevarieerd.

Barred chainstich - TAST

Barred chainstich – TAST

En de satijnsteek.

Satijnsteek

Satijnsteek

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *